Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Sa CapelletaL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el president de l’associació de veïns de Sa Capelleta, Miguel Angel Cerdà, acompanyats del tinent d’alcalde Joan Ribas han signat dos convenis de col·laboració per a la cessió de la planta baixa de Via Púnica, número 8, i el conveni perquè l’associació pugui fer front al pagament del lloguer d’un local per a realitzar activitats.

Aquesta iniciativa és duu a terme per tal de continuar amb el vincle que tenen l’associació de veïns de sa Capelleta i l’Ajuntament d’Eivissa, i com un mètode més de promoure la participació ciutadana a través de les associacions de veïns. Aquests espais cedits per l’Ajuntament d’Eivissa a les associacions veïnals permeten el desenvolupament de les tasques de dinamització de les barriades.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa, també es realitzen cessions d’ús de locals a associacions de veïns als barris de Cas Serres, Can Escandell i ses Figueretes. D’altra banda també es signen convenis de col·laboració on l’Ajuntament d’Eivissa aporta una quantitat econòmica per fer front al lloguer de locals als barris d’Es Clot, es Pratet i al local de la biblioteca de ses Figueretes.