Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc d'Illa PlanaEl proper dissabte 17 de febrer s’inaugurarà el nou parc del barri d’Illa Plana amb activitats per infants i l’actuació musical. Es tracta d’una nova zona recreativa de 800 m2 que inclou un parc infantil i un espai d’ombra i esbarjo.

Aquest dissabte dia 17 de febrer, a partir de les 11.30 hores, es durà a terme la inauguració del nou parc d’Illa Plana.
A partir d’aquesta hora començaran les activitats infantils amb Cachirulo, i a partir de les 12.30 hores, actuarà el grup eivissenc ReVeReN2.

La zona recreativa, de 800 m2, té un parc infantil i una zona d’esbarjo. El nou parc infantil d’Illa Plana té unes dimensions de 443 m2, on hi ha quatre taules per berenar i bancs, dues taules de tennis taula, una taula de jocs, un gronxador, un balancí i un multillocs inspirat en una galera pirata. 

Pel que fa a la zona d’ombra de 320 m2 tindrà dues pèrgoles de fusta i bancs, on també hi haurà aparcabicis per facilitar la mobilitat en bicicleta cap el parc.
Tota la zona està rodejada d’arbrat, d’un total de 31 arbres de 5 espècies diferents i vegetació diversa com lavanda, romaní, lantana i pitòspor.
Amb aquest nou parc d’Illa Plana, son quatre els nous parcs infantils que es fan aquesta legislatura a la ciutat d’Eivissa.

El cost del projecte ha estat de 234.571€.