Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoL'Ajuntament d’Eivissa ha iniciat avui, de manera subsidiària, els treballs de tapiat els accessos a l’aparcament de l’edifici del carrer Cosme Vidal Llàcer, al barri de es Viver. Aquesta actuació complementa la de la neteja de residus realitzada a principis del mes de gener d’enguany, on es varen retirar un total de 59 tones de residus.

Les tasques que s’han iniciat consisteixen en el tapiat de forats de les escales i ascensors ja que suposen un risc per a la seguretat. També es tapiaran els accessos al aparcament de l’edifici així com la rampa d’accés al mateix, que era un focus d’acumulació de residus.

La duració dels treballs serà aproximadament d’una setmana i està essent executada per l’empresa Hermanos Parrot amb un cost de 19.672,27€ que seran reclamants a la propietat del terreny una vegada que ja ha finalitzat l’ordre d’execució, iniciada per l’Ajuntament d’Eivissa, per a que procedir al tapiat del pàrquing i no s’hagi realitzat cap actuació. Aquest import es suma al de 8000€ per la retirada de les 59 tones de residus retirades el mes de gener, i els 2.600  euros de la retirada de la grua, actuació que es va fer l’any passat. Totes aquestes feines han estat realitzades per l’Ajuntament d’Eivissa de forma subsidiària.