Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursos de VoluntariatL’Ajuntament d’Eivissa continua amb la formació del voluntariat. 32 persones s’han inscrit als cursos de organitzats per la regidoria de participació durant aquest mes de febrer.

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa dos cursos de formació dirigit al voluntariat del municipi durant el mes de febrer als que s’hi ha inscrit 32 persones amb l’objectiu de formar-se en diverses àrees del voluntariat.

El primer curs tendrà lloc divendres dia 9 i dissabte dia 10 de febrer i serà impartit per la Fundació Pere Tarrés, sota el títol “Organització interna d’entitats associatives: marc legal i fiscal, i protecció de dades”. La sessió del divendres es realitzarà de 18 a 21 hores i la del dissabte de 9 a 14 hores.

Les persones interessades en el voluntariat, també poden assistir el dijous dia 15 de febrer a la xerrada “Voluntariat en marxa” que impartirà l’equip de voluntaris i voluntàries d’Eivissa, en horari de 19 a 21 hores.

Per a la regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, “aquest tipus d’accions formatives son molt necessàries per a les persones que treballen en xarxa, que han de conèixer el marc legal i fiscal  de les entitats associatives. Per això, seguirem fent accions al Casal del Voluntariat  per tal de donar a conèixer aquesta nova dependència municipal  i animar a la ciutadania a que col·labori fent-se voluntari”.

Totes les accions formatives i xerrades s’impartiran al Casal del Voluntariat, ubicat al carrer de Lleó, nº8.
Les persones interessades en les diferents accions formatives o en participar de les accions de voluntariat que organitza l’Ajuntament d’Eivissa ho poden fer sol·licitant informació a la tercera planta de l’edifici del CETIS, al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 971 397600- ext. 24242.

Enllaç a:
· Informació de les activitats