Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Piscina Es ViverL’Ajuntament d’Eivissa redueix la llista d’espera de les piscines municipals gairebé en la seua totalitat. Les mesures que s’han pres per reduir les llistes d’espera han estat incrementar el numero de cursos i la contractació de nou personal.
 
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ha aconseguit reduir la llista d’espera de les piscines municipals gairebé en la seua totalitat. Actualment tan sols 30 persones esperen plaça en els cursos de natació, envers les 1.000 persones que hi havia en llista d’espera el 2015. En breu, aquests usuaris disposaran també de la seua plaça. Aquesta davallada en la llista d’espera de les piscines municipals és deguda a una planificació i a la posada en marxa d’una sèrie de mesures impulsades per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa per tal de pal·liar un problema històric.

La planificació per acabar amb la llista d’espera va començar amb l’apertura de la piscina de Can Misses, al mes de juliol del 2015, que va suposar el trasllat dels clubs de natació i de natació sincronitzada, el que suposar l’alliberament dels usos de la piscina municipal de es Viver. La segona passa s’ha donat durant el 2017, amb la implantació de nou personal i l’increment en el numero de cursos, davallant les xifres, a febrer del 2017, d’aproximadament 1000 persones a 491 persones, el que ha suposat una reducció del 50% del numero d’usuaris que esperaven plaça a les piscines municipals.

La següent mesura ha estat elaborar una llista d’espera real i anar telefonant a les persones que ja estaven inscrites, tancant momentàniament la llista d’espera per tal de donar servei a tothom i en paral·lel, augmentar els cursos a les franges d’edat on hi havia més demanda i llista d’espera.

Pel que fa als cursos, s'han creat 13 cursos nous entre el nivell inicial “Lila” i el nivell “Blanc”, que és per a boixos i boixes a partir de 6 anys. També s'ha passat de realitzar 2 cursos anuals per a nadons de 0-3 anys fins a un total de 10 cursos anuals en horari de matí i tarda.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea ha destacat que ‘des de que va començar la legislatura ens varen marcar com a objectiu prioritari acabar amb les llistes d’espera de les piscines municipals, podem dir que hem assolit l’objectiu i ho hem fet en temps rècord’.
En aquests moments, una vegada s’ha donat servei a tot el llistat de peticions, s’ha tornat a reobrir aquesta llista per anar gestionant la demanda.