Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Controls Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa efectua diferents controls durant aquest cap de setmana amb el resultat de 26 vehicles retirats, per motius diversos, 6 conductors sancionats per donar positiu en consum d’alcohol i drogues i 12 denúncies per consum de begudes alcohòliques en la via pública.

La Policia Local d’Eivissa ha dut a terme diferents controls aquest cap de setmana passat. Dissabte a la nit va realitzar un control de vehicles estacionats a diferents aparcaments dissuasius de la ciutat. El resultat del control ha estat d’un total de 26 vehicles retirats. Els motius son diversos: 8 vehicles denunciats per no disposar de l’assegurança obligatòria d’automòbils; 4 motocicletes denunciades per no disposar d’assegurança obligatòria d’automòbils, 3 vehicles denunciats per estacionament prolongat i 1 per abandonament. També ha localitzat 7 vehicles amb precinte de l’Ajuntament d’Eivissa, 3 amb precinte de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i 3 amb precinte de l’Agència Tributària. Tots ells varen ser retirats i traslladats al depòsit municipal de vehicles.

Aquest cap de setmana la Policia Local d’Eivissa també ha dut a terme diferents controls d’alcoholèmia i estupefaents amb un resultat de 4 conductors sancionats per taxes superiors a 0.25 mg/l i inferiors a 0.60 mg/l. També, dos conductors varen ser denunciats per donar positiu en substàncies estupefaents.

Pel que fa al consum d’alcohol a la via pública, la Policia Local d’Eivissa ha realitzat un control s’ha realitzat entre els dies 2, 3 i 4 de febrer a diferents zones de la ciutat. El resultat del control ha estat de 12 denúncies per consum de begudes alcohòliques en via pública i 4 actes per llei 4/2015 per consum i tinença de substàncies estupefaents. També es va realitzar la custòdia i trasllat d’una menor que es trobava fugada del centre de menors.

D’altra banda, la Policia Local d’Eivissa ha actuat també amb la instrucció de diligències judicials a dos conductors que han donat positiu en les proves d’alcoholèmia i un d’ells, a més, en la de consum d’estupefaents.

El primer conductor era localitzat durant la matinada de dissabte a diumenge, a les 5.30h, per una patrulla de la Policia Local d’Eivissa que va veure com un cotxe circulava a gran velocitat pel carrer de Vicent Serra. La patrulla va aturar al vehicle observant que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol.
Els agents varen requerir la presència de la Unitat d’Atestats, qui va practicar les proves d’alcoholèmia amb un resultat positiu de 0.69 mg/l i 0.72 mg/l pel qual s’instrueixen diligències judicials penals per un delicte contra la seguretat vial. També el conductor va ser sotmès a la prova de consum de substàncies estupefaents amb un resultat positiu en cocaïna i cànnabis. Els agents varen aixecar acta per infracció de la Llei 4/2015, per possessió de substàncies estupefaents.

El segon conductor va estar localitzat, a les 02.30 hores de la matinada del dissabte al diumenge, després de rebre una telefonada d’un ciutadà que alertava de l’existència d’un cotxe que circulava de manera perillosa per l’avinguda d’Ignasi Wallis. Els agents de la Policia Local d’Eivissa localitzaren al conductor, comprovant que presentava símptomes evidents de trobar-se baix els efectes de begudes alcohòliques, pel que se li realitza la prova d’alcoholèmia amb un resultat positiu de 0.68 mg/l i 0.68 mg/l. La Policia Local instrueix les diligències judicials contra la seguretat vial.