Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carnaval 2018El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, i els representants de les associacions de veïns dels barris de Sa Capelleta i Es Clot, Miguel Ángel Cerdà i Pepe Pérez, han presentat les activitats de Carnaval a la ciutat d’Eivissa.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, ha destacat que la programació de Carnaval a Eivissa és molt variada amb activitats tradicionals, com el concurs de mariol·los, esportives, musicals i infantils. També ha volgut agrair la participació de les associacions veïnals que s’impliquen en la realització d’aquesta festivitat.   

Per la seva banda, els presidents de les Associacions de veïns d’es Clot i de sa Capelleta, col·laboren en les activitats de l’enterrament de la sardina (dimecres d 14 de febrer) i del repartiment de la truita gegant ( dijous 8 de febrer).

Les activitats comencen el proper dijous dia 8 de febrer amb la celebració del concurs de mariol·los i la festa popular de la truita que tindrà lloc a partir de les 17.30 hores al passeig de Vara de Rey. També es comptarà amb  l’actuació de Passion Dance School.

Les activitats continuen el dissabte dia 10 de febrer, a partir de les 17.30 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto,  on tindrà lloc tot un seguit d’activitats pels infants amb espectacle de màgia del mag Albert, tallers infantils amb música, concurs de disfresses, jocs i castells inflables.

El diumenge dia 11 de febrer tindrà lloc la Rua de Carnaval amb un recorregut que començarà a l’avinguda Bartomeu de Roselló, avinguda d’Isidor Macabich, carrer del País Valencià, avinguda d’Espanya i arribarà al passeig de Vara de Rey.
Els premis s’anunciaran a través de les xarxes socials  i en nota de premsa als mitjans de comunicació.

A continuació, hi haurà una paella gegant per a tothom al parc Reina Sofia  a un preu simbòlic de 2 euros. La recaptació anirà destinada a l’associació Pitiüsa d’Ajuda als Afectats de Càncer (APAAC)

A la tarda, a les 19 hores, l’espai Cultural de Can Ventosa acollirà el concert de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa que estarà dirigida per Adolfo Villalonga. L’entrada és gratuïta.

Dilluns dia 12 de febrer continuen les activitats de carnaval a la Piscina d’es Viver amb la celebració de “Una Disfressa a l’aigua” on, des de les 17 fins les 19 hores, es celebraran activitats infantils a l’aigua amb disfresses i a partir de les 20 hores es farà una masterclass d’aquagym amb disfresses.

Dimarts dia 13 de febrer la Penya carnavalesca El Pellizco oferirà  una actuació de xirigotes a l’espai Cultural de Can Ventosa a les 19.30 hores. L’entrada és gratuïta.

Dimecres dia 14 de febrer, al parc de la Pau a partir de les 18 hores fins les 24 hores, tindrà lloc la festa de l’enterrament de la sardina on es repartiran 90 quilos de sardines a tots els assistents. Des de l’Associació de veïns des Clot també col·laboraran amb actuacions musicals i la cercavila de l’enterrament de la sardina . A les 19 hores començarà el cercavila des del local social i faran el següent recorregut: carrer d’Agapit Llobet, carrer de Navarra, carrer de Múrcia, carrer de Josep Riquer Llobet i Parc de la Pau.

Les inscripcions per a participar a la Rua de carnaval d’Eivissa estaran obertes fins dilluns dia 5 de febrer (inclòs)

PREMIS RUA CARNAVAL

S’atorgaran un màxim de dinou premis per un valor total de 12.000 € repartits de la següent manera:

COMPARSES D’ÀMBIT ESCOLAR (Col·legis, escoles, instituts, APIMA i altres)
Primer premi 1.200 €
Segon premi 750 €
Tercer premi 400 €

COMPARSES D’ÀMBIT SOCIAL (Associacions de veïns i associacions sense ànim de lucre)
Primer premi 1.200 €
Segon premi 750 €
Tercer premi 400 €

ACADÈMIES DE BALL
Primer premi 1.200 €
Segon premi 750 €
Tercer premi 400 €

COMPARSES EN GENERAL
Primer premi 1.200 €
Segon premi 750 €
Tercer premi 400 €

GRUPS FINS A 12 PERSONES
Primer premi 400 €
Segon premi 250 €
Tercer premi 100 €

INDIVIDUAL O PARELLA
Premi 50 €

PREMIS ESPECIALS
Premi a la major participació 600 €
Premi a la millor direcció artística 600 €
Premi a la millor direcció musical 600 €

Enllaç a:
· Programa Carnaval 2018