Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Incendi contenidorsLa Policia Local d’Eivissa ha actuat aquesta matinada en un incendi, iniciat als contenidors del carrer Diputat Josep Ribas, a les 01.55 hores. L’incendi s’ha propagat fins l’edifici d’habitatges del carrer Gaspar Puig nº15, que s’ha hagut de desallotjar juntament amb un segon edifici del carrer Carles III, degut a la virulència de l’incendi.

Les flames han afectat a la part posterior d’un supermercat, on es trobava la maquinària  frigorífica, un segon local annex on hi ha un magatzem, i un tercer local de fontaneria i part de la façana i cablejat de l’edifici que fa cantonada amb el carrer Gaspar Puig nº15.

També s’han vist afectats tres vehicles que es trobaven estacionats a la via pública.
Personal sanitari del 061 ha atès al lloc de l’incendi a dos persones per intoxicació de fum que posteriorment han estat traslladades a l’hospital de Can Misses.
La Policia Local d’Eivissa ha acordonat la zona i s’ha avisat a l’empresa Valoriza per a la retirada dels contenidors i neteja posterior de la zona. El servei s’ha donat per finalitzat a les 02.25 hores de la matinada.