Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Una noche en casa del abuelo"Una noche en casa del abuelo. El cuento gay jamás contado", s’interpretarà a Can Ventosa els dies 3 i 4 de febrer. L’obra de la companyia Acobati-k és un projecte impulsat per l’Asociación LGTB Ibiza.

Avui matí a l’Espai Cultural Can Ventosa s’ha presentat l’obra de teatre Una noche en casa del abuelo. El cuento gay jamás contado, que s’interpretarà el dissabte 3 i el diumenge 4 de febrer a Can Ventosa. L’obra de teatre serà interpretada per la companyia Acrobati-k i ha estat impulsada per la Asociación LGTB Ibiza. Aquesta obra de teatre ha rebut el suport institucional per part de l’Ajuntament d’Eivissa amb la cessió de l’Espai Cultural Can Ventosa i el pagament de l’equip de so i també el suport del Consell Insular d’Eivissa. La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, ha destacat que ‘aquesta obra de teatre transmet un missatge molt important per a la infància i la joventut, per a que ningú es senti discriminat i puguin veure que hi ha recolzament de diferents col·lectius i institucions’. La regidora ha volgut recordar que enguany serà un any important per avançar en matèria d’igualtat a la ciutat, ja que el Casal de la Igualtat esdevindrà una realitat i es convertirà en un espai per compartir valors entre ciutadania, associacions i institucions.

El president de la Asociación LGTB Ibiza, Antonio Balibrea ha explicat que ‘l’obra és un missatge d’amor, pau, respecte i tolerància’ i ha animat a tota la ciutadania a gaudir d’una obra que serà ‘molt divertida’.

Per la seva part, la directora insular Judith Romero, ha senyalat que a diferents projectes que està portant a terme el Consell, es troben que la joventut diu ‘que a ca seva no es parla de diversitat sexual, i aquesta acció ajuda a fomentar i normalitzar parlar de la diversitat sexual’. Romero també ha volgut agrair a Antonio Balibrea la iniciativa de ‘crear un espai de comunicació familiar sobre diversitat sexual’.

Finalment, la vicepresidenta segona del Consell Insular d’Eivissa, Marta Díaz, ha explicat que ‘a través de una obra de teatre es fa molt atractiu tractar aquests temes per al jovent, i és una bona eina útil per conscienciar’. També ha explicat que des de la Conselleria d’Indústria seguiran impulsant aquesta i altres iniciatives com l’Ibiza Gay Pride.