Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Josep VallriberaL’artista de l’exposició de l’avantsala de la sala de plens de l’Ajuntament d’Eivissa, Josep Vallribera ha visitat acompanyat del regidor de cultura, Pep Tur i de la directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE), Elena Ruiz, aquesta exposició arriba al seu final després d’un any exposada al públic. L’artista no va poder acudir a la inauguració de l’exposició i l’ha volguda visitar en el dia d’avui acompanyat d’amics i familiars.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha explicat que ‘Vallribera és un artista valent que ha seguit el seu instint i ho ha fet amb diferents estils i tècniques seguint amb tota la coherència de la seva obra i del seu discurs. És un plaer tenir la seva obra davant del saló de plens, i fer que la cultura arribi als espais on la democràcia es mou’.

La directora del MACE, Elena Ruiz, ha destacat que ‘les institucions públiques quan tenen consciència de que han de crear espai per l’art és quan les societats funcionen d’una forma saludable’.

Per la seva banda l’artista de l’exposició, Josep Vallribera, ha explicat que ‘no es tractava de fer una gran inauguració, es tractava de exposar obres a un lloc on cresqués un petit esperit, i que la gent les pogués veure’. També ha explicat que ‘El Museu d’Art Contemporani d’Eivissa és un plus per Eivissa, i lo més important per els artistes és que hi hagi un museu, és allí on s’ensenya l’essència dels artistes’.