Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Imatge d'arxiu d'un Ple infantilLa Sala de Plens de l’Ajuntament d’Eivissa acollirà el dimecres dia 24 de gener, a partir de les 11 hores, el Ple Infantil en el que hi participaran uns 70 alumnes de 5è de primària dels col·legis d’Educació Infantil i Primària de Can Misses, Portal Nou, Sa Real, Sa Joveria, Poeta Villangómez i Sa Graduada.

Es tracta d’una activitat emmarcada dins del Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència i coordinada pel departament d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa. L’alumnat ha treballat a l’aula la unitat didàctica del consum responsable. Aquesta dinàmica tracta sobre la visió que tenen els infants del municipi sobre quins hàbits de consum tenim i com la publicitat pot influir a l’hora de seleccionar els seus jugarois.

L’objectiu és que els infants siguin capaços de reflexionar i proposar jocs tradicionals que no necessitin cost econòmic per divertir-se. L’alumnat haurà de proposar a l’Ajuntament, després d’un treball d’investigació amb els seus familiars, dos jocs tradicionals que jugaven de petits i que no impliquin cap cost econòmic.

Enllaç a:
· Seguir el ple en directe