Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Asfaltat carrers ca n'EscandellL’Ajuntament d’Eivissa asfaltarà 9 carrers del barri de Ca n’Escandell a partir del proper dilluns 22 de gener. L’actuació preveu millores a 10.155m2 de superfície de ferm amb una inversió de 247.000€.

La regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa iniciarà el proper dilluns 22 de gener l’asfaltat de 9 carrers del barri de Ca n’Escandell. Els carrers on s’intervindrà són els següents: Carrer de Ca n’Escandell, des Fornàs; d’Atzaró; de Forada; de Buscatell; de Peralta; de Bellmunt; Venda dels Cavallers i carrer de Labritja. En total, 10155 metres quadrats de superfície.

Els treballs tenen un pressupost de 247.000€ i un termini d’execució de dues setmanes. Aquesta és una intervenció molt necessària al barri i que reclamava el veïnat des de fa temps. De fet, s’ha constatat que alguns d’aquests carrers als que ara s’actuarà no s’asfaltaven des de fa més de 20 anys.

A més de l’asfaltat, es realitzaran alguns passos de vianants elevats als punts més insegurs del barri, a ubicacions que han estat consensuades amb els veïns. Les obres es realitzen de forma coordinada amb les dues associacions de veïns, de manera que causin les menors molèsties possibles al barri durant l’execució de l’obra.

Aquesta intervenció forma part de la segona fase del Pla d’asfaltat, que consisteix en l’asfalt de 13 carrers i que es va iniciar al mes d’octubre de 2017 amb l’asfaltat de 4 carrers del barri de Cas Serres i una superfície total de 7.500 metres quadrats.

Enllaç a:
· Mapa dels carrers a asfaltar