Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa sanciona dues empreses per la col·locació de tanques publicitàries sense llicència i per l’ús d’una parcel·la com a aparcament de vehicles sense llicència. El total de les sancions és de 156.000€.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat sancionar a les empreses Luxurycars 2006 BCN S.L. i a Vilasolutions S.L. per la col·locació de tanques publicitàries sobre tancament de parcel·la, instal·lació de caseta prefabricada i ús de parcel·les per a aparcament de vehicles sense títol municipal habilitant. Aquesta parcel·la està situada a la E-10 entre la rotonda de Cas Mut i la rotonda de Cas Cifre.

Aquesta sanció correspon a un expedient sancionador iniciat el 14 de maig de 2015 i notificat a l’empresa el 12 de setembre de 2017. Atès que les empreses notificades no han realitzat al·legacions, s’ha acordat imposar una sanció de 90.000€ a l’entitat promotora Luxurycars 2006 BCN S.L. com a conseqüència de la col·locació de tanques publicitàries sobre tancament de parcel·la i instal·lació de caseta prefabricada sense llicència i 6.000€ per l’ús de parcel·la per a aparcament de vehicles sense llicència.

D’altra banda també s’ha acordat imposar a l’entitat instal·ladora, Vilasolutions S.L. 60.000€ de sanció per la col·locació de tanques publicitàries sobre tancament de parcel·la sense llicència.