Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nova gespa Can MissesL’Ajuntament d’Eivissa renova la gespa de Can Misses 2 i de les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i Can Misses. La inversió per a la realització d’aquestes tasques ha estat de 361.275€.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, han presentat la nova gespa instal·lada al camp de futbol de Can Misses 2, i han explicat el canvi de la gespa que també es realitzarà durant aquests dies a les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i de Can Misses.

La nova gespa instal·lada al camp de futbol de Can Misses 2 és una gespa més evolucionada, així com tots els materials que s’han utilitzat per a la seva instal·lació. A més del canvi de la gespa, s’ha aprofitat aquesta instal·lació per a anivellar el terreny. El cost del canvi de gespa ha estat de 361.275€ i la superfície de gespa que s’ha instal·lat és de 6336 metres quadrats.

Al llarg d’aquests dies també es realitzarà el canvi de la gespa de les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i de Can Misses. Aquest es farà reutilitzant la gespa retirada al camp de Can Misses 2.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha explicat que ‘la millora d’aquestes instal·lacions s’ha fet pensant i apostant per l’esport base, i en com l’esport és salut i educació per als nostres boixos’.

Per la seva banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, ha destacat que ‘per a la realització d’aquestes tasques hem estat en contacte amb els clubs, realitzam aquestes millores pensant en la seguretat dels seus jugadors’ ha afegit que ‘la gespa d’aquest camp de futbol es canvia per primera vegada des de la seva construcció’.

Aquestes millores a les instal·lacions esportives municipals es sumen al canvi de gespa de l’Estadi de Can Misses que va finançar el club U.D. Ibiza així com a altres actuacions realitzades per l’Ajuntament d’Eivissa, com l’adequació d’una Sala Polivalent a Can Misses, el trasllat dels clubs esportius de natació a les piscines de Can Misses i la construcció de diferents espais per a la pràctica d’esports a diferents barris de la ciutat, com els barris de Cas Serres, Sa Colomina i Es Clot.