Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fitur 2018L’Ajuntament d’Eivissa presenta a FITUR nous productes turístics relacionats amb el turisme familiar, la gastronomia, l’esport i el Patrimoni de la Humanitat.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ha presentat les accions de promoció de la ciutat d’Eivissa que es portaran a la fira de turisme FITUR, que tindrà lloc a Madrid la propera setmana.

L’Ajuntament d’Eivissa durà a terme diferents presentacions destinades a donar a conèixer la ciutat al segment familiar, amb la presentació d’un nou fulletó en el que s’inclou informació bàsica per a les famílies que visitin el municipi. El fulletó inclou la promoció dels serveis que ofereixen els establiments gastronòmics inclosos dins la "Guia de Restaurants Amics de la Infància, Apetitós", elaborada per la regidoria d’Educació; els nous parcs infantils i les seves ubicacions que duen a terme des de la regidoria d’Urbanisme i Vies Públiques, així com les activitats que es desenvolupen  a les platges del municipi.   

La regidora Glòria Corral ha afirmat que “l’objectiu és donar a conèixer els valors patrimonials de la ciutat d’Eivissa i de l’oferta gastronòmica i comercial al sector familiar que visiten la ciutat oferint esdeveniments i activitats fora de la temporada turística”.

Un altra dels productes que es presentaran a FITUR és "Re-descobreix Eivissa", un nou fulletó que incideix en la promoció dels nous espais peatonitzats i places recentment creades per a donar vertader protagonisme als visitants i la ciutadania en general. Pel que fa a l’esport, la Cursa Patrimoni de la Humanitat tindrà un especial protagonisme a la fira turística per tal de fomentar el turisme esportiu relacionat sempre amb la difusió de les zones patrimonials del municipi.
D’altra banda, el programa "Viu la Posidònia", que ha tingut lloc a Eivissa durant el passat estiu, i que té per objectiu donar a conèixer i fer partícips a la ciutadania i als visitants de la necessitat de transmetre la importància del respecte cap a la Posidònia, també viatjarà a FITUR.

En relació amb la presentació del programa "Viu la Posidònia", l’escola d’Arts i Oficis d’Eivissa ha col·laborat amb l’Ajuntament  d’Eivissa  amb la realització d’una peça d’art creada pels alumnes dels mòduls d’Ebenisteria, Forja i Producte Gràfic Imprès.

La regidora de Turisme ha estat acompanyada del director de l’Escola d’Arts i Oficis d’Eivissa, Miguel Angel Martinez, i dels docents i alumnes dels mòduls de Forja, Ebenisteria i Disseny, que han agraït la possibilitat de treballar en una peça d’art com article de promoció que promocionarà els bens declarats Patrimoni de la Humanitat.

Els alumnes han treballat durant els darrers mesos, utilitzant la metodologia cooperativa, en la creació i realització d’una peça artística anomenada "Post-it-dònia" amb la que començaran una campanya de difusió de missatges de reconeixement del bé. També han elaborat punts de llibre realitzats de forma artesanal.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha volgut agrair la col·laboració i la feina creativa que realitzen els alumnes de l’Escola d’Arts i Oficis d’Eivissa en l’elaboració de les peces de promoció turística que, des de fa dos anys, elaboren els diferents cicles formatius de l’escola i que posteriorment l’Ajuntament presenta a FITUR.