Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha interposat un total de 17 denúncies per consumir begudes alcohòliques a la via pública. La unitat Nocturna de la Policia Local d’Eivissa ha dut a terme un operatiu de control del compliment de les ordenances municipals, durant el passat cap de setmana a diferents, punts de la ciutat.

A més de les 17 denúncies per consumir alcohol a la via pública, la Policia Local d’Eivissa ha aixecat 9 actes per infracció de la Llei de Seguretat Ciutadana confiscant-se diverses quantitats d’estupefaents i aparells relacionats amb el consum.

Durant l’operatiu, també s’han interposat 2 denúncies per infraccions de trànsit, per no disposar de l'assegurança obligatòria, i s’han retirat dos vehicles del carrer relacionats amb un accident de trànsit i l’altra per conducció negligent.

En aquest sentit, la Policia Local d’Eivissa intervé en un accident de circulació, en el que hi resulta una persona ferida lleu i diversos danys materials. Es realitza un control d’alcoholèmia al conductor i la prova del consum de drogues, donant positiva en aquesta última prova.

Policia Local també intercepta un segon vehicle per conducció negligent. Els resultats del control d’alcohol són positius. A més s’aixeca un acta per portar un ganivet que s’intervé juntament amb un bat de beisbol.