Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Un mar de posibilidadesLa regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d’Eivissa ha finançat les obres de millora i condicionament de l'Escola de Vela situada a la platja de Talamanca, on es desenvolupa el programa “Un Mar de Posibilidades”

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa ha finançat 16.181,83€ el total de les inversions que des de la coordinació de “Un Mar de Posibilidades” havien sol·licitat al consistori per tal de millorar el seu programa. Les reformes han consistit en la instal·lació d’un sistema corredís per a les tres portes principals de forja, la fabricació i instal·lació d’un entarimat de fusta i la reposició de lones.

El projecte un Mar de Posibilidades va començar al 2004 i el desenvolupa el Club Nàutic d’Eivissa amb el patrocini de Fundació Obra Social La Caixa, Fundació Abel Matutes i Valoriza S.A i amb el que l’Ajuntament d’Eivissa hi col·labora des de la regidoria de Benestar Social.
Es tracta d’un programa per a la realització d’activitats lúdiques, esportives i terapèutiques dirigit a persones que tenen necessitats especials tant en l’àmbit de la geriatria com en el de la salut mental.