Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa aprova una oferta d’ocupació pública de 37 places

S’han aplicat tots els supòsits que permet la llei amb l’objectiu de donar estabilitat al major nombre possible de llocs de feina. Aquestes places es convocaran durant els propers tres anys.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat, després de portar la proposta a la Mesa General de negociació de personal funcionari i laboral, una oferta d’ocupació pública de 37 places, el que significa que durant els propers tres anys es podran treure totes aquestes places, que ara estan vacants o ocupades per personal interí, a provisió definitiva.

Es tracta de la màxima oferta d’ocupació possible, donat que per part de l’equip de govern municipal s’ha decidit aplicar tots els supòsits que a dia d’avui permet la Llei de pressupostos generals de 2017 per convertir personal interí en funcionaris de carrera.

Així, sortiran a concurs les següents places:

3 places d’auxiliar administratiu
6 places de policia local
1 plaça d’auxiliar soci-sanitari
1 plaça de tècnic de prevenció de riscs laborals
4 places d’arquitecte superior
2 places d’assistent social
1 plaça d’enginyer superior industrial
2 places d’arquitecte tècnic
1 plaça d’enginyer tècnic industrial
1 plaça de tècnic de medi ambient
1 plaça de tècnic de mediació intercultural
5 places d’educador/a infantil
1 plaça de mestre d’educació infantil
1 plaça de psicòleg/a
1 plaça d’ordenança
1 plaça d’auxiliar de serveis
1 plaça d’oficial de primera

A més, es proveiran per promoció interna:
1 plaça d’administratiu
3 places d’oficial de segona de jardins

La regidora de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Eivissa, Estefanía Torres, senyala que ‘durant els propers mesos s’anirà plantejant un calendari per determinar quines són les places més urgents que s’han de convocar’. ‘El més important en aquests moments era aprovar aquesta oferta per a que no es perdi la possibilitat legal que tenim ara de convocar totes aquestes places. Durant 2018 començarà la feina d’escollir les prioritats i convocar les primeres places, tenint en compte que tenim tres anys per desenvolupar aquest llistat sense descartar que més endavant es puguin afegir més places, des del moment en que la normativa estatal passi a ser més flexible per als ajuntaments’.

Torres ha explicat que amb aquesta oferta d’ocupació pública no es soluciona la falta de personal que té l’Ajuntament d’Eivissa ja que no creixerà el nombre de treballadors i treballadores però, al manco, ‘es podran estabilitzar alguns llocs de feina que passaran de ser interinatges a ser places fixes’.

Tall de veu de la regidora de Recursos Humans Estefanía Torres