Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

El ple Extraordinari d’avui ha fet un reconeixement al personal funcionari jubilat durant 2017 i al personal que enguany ha obtingut una antiguitat de més de 25 anys

Durant aquest 2017 s’han produït a l’Ajuntament d’Eivissa quatre jubilacions de treballadors i treballadores de diferents àrees.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha volgut agrair l’esforç i dedicació dels treballadors i treballadores i li ha fet entrega d’un petit record del seu pas per l’Ajuntament d’Eivissa.

Les persones reconegudes pels serveis prestats als ciutadans del municipi d’Eivissa durant molts d’anys han estat: Vicente Roig Bufí que ha estat treballant com Auxiliar de gestió administrativa; Maria Rosa Tirado García que ha estat operària de neteja; Carlos Saenz Valicour que ha estat Tècnic superior d’urbanisme, obres, serveis i medi ambient i Ana Maria Rodas Barreiro que ha estat treballant coma auxiliar soci-sanitari. També s’ha reconegut la tasca a Carmen Alonso Quiñonero pels 25 anys de servei a l’Ajuntament d’Eivissa.