Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

"Benvinguda

Us informem que, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del tinent d’alcalde de Benestar Social, Joan Ribas, i de la regidora d’Educació, Mariví Mengual, han donat la benvinguda als 26 joves que han estat contractats per l’Ajuntament d’Eivissa dins del programa del SOIB de Joves Qualificats. Aquests joves, s’incorporen, a partir d’aquest mes de desembre i durant els propers sis mesos, a treballar a diferents departaments de l’Ajuntament d’Eivissa.

Aquest programa, iniciativa del SOIB Jove, destinat a Ajuntaments i Consells, està cofinançat pels Fons Socials Europeu i el programa de Garantia Juvenil. Es tracta d’un programa en el que s’ofereixen places laborals per a joves de fins a 29 anys que tinguin formació universitària o formació professional de grau superior i que no hagin tingut encara una experiència professional en el seu àmbit de formació. D’aquesta manera es facilita l’accés i l’experiència a joves formats en el seu àmbit professional.

Els joves que accedeixen als llocs de feina a l’Ajuntament d’Eivissa tenen les titulacions d’Educació Infantil, Gestió Social, Història, Turisme, Esports i Biologia entre d’altres.