Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signatura del conveni de col·laboració amb la fundació Ignacio Wallis

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el Bisbe d’Eivissa, Vicente Juan Segura, com a president de la Fundació Ignacio Wallis, acompanyats del tinent d’alcalde de Benestar Social, Joan Ribas, han signat el conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament d’Eivissa aporta un total de 75.000 euros per al desenvolupament dels programes assistencials de Servei de menjar a Domicili i Servei d’Atenció Personal. Ambdós programes estan destinats a millorar la qualitat de vida de les persones majors o amb manca d’autonomia per tenir cura de les activitats de la vida diària durant els anys 2017 i 2018.

Concretament, els diferents serveis que es posen a disposició de les persones són el Servei menjar a Domicili i el Servei d’Atenció Personal.

El Servei d’Atenció personal, fa referència a serveis relacionats a l'atenció personal al domicili tals com higiene personal, adequació de la llar i altres tasques anàlogues pròpies de les funcions del servei d'ajuda a domicili.

El Servei de menjar a Domicili inclou l’esmorzar i un àpat. Aquests serveis estan destinats a persones majors soles sense suport familiar, persones amb malalties degeneratives, persones majors amb situació de risc i persones amb problemàtiques psicosocials, pel què cada menú servit anirà adequat a la situació de salut que presenti cada persona destinatària segons la prescripció metge adjunta a la petició del servei.

L’objectiu de la signatura del conveni de col·laboració es incentivar i promocionar els programes assistencials que fomentin que les persones del municipi d’Eivissa puguin seguir vivint en el seu domicili i evitar ingressos residencials.