Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Guanyadors i guanyadores dels Premis Literaris Ciutat d’Eivissa 2017

Els membres del jurat del premis Literaris Ciutat d’Eivissa 2017 han fallat els guanyadors i guanyadores de la XXV edició del Premi Narrativa, Narrativa Infantil i V edició del premi de Poesia Ciutat d’Eivissa.

El jurat ha estat format per la representant de l’editorial Balafia Postals, editora dels Premis, representants del món de les lletres proposats per l’Institut d’Estudis Eivissencs, representants dels mitjans de comunicació local, escriptors i escriptores locals, i el guanyador del premi de Poesia de l’edició anterior que han seleccionat les obres guardonades.

Pel que fa al Premi Narrativa Infantil, al que s’hi ha presentat 11 obres, la guanyadora ha estat l’escriptora Meritxell Rius Montcusí (Eivissa), amb el conte Els estribancos den Pep. El Premi esta dotat amb 1.000 euros.

L’obra guanyadora del V Premi de Poesia Ciutat d’Eivissa ha estat pel poemari Prou Ventolín de Jordi Ferrer i Gràcia (Barcelona), dotat també amb 1.000 euros de premi.

Enguany el Premi Narrativa ha quedat desert ja que el jurat ha considerat que cap de les cinc obres presentades complien els requisits de les bases.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ha volgut felicitar als guanyadors i guanyadores de la 25ena edició del Premis Literaris Ciutat d’Eivissa, uns premis que mantenen la qualitat i que continuen creixent any rere any.

La presentació dels llibres guanyadors es farà durant la celebració dels actes de Sant Jordi de 2018.

Tall de veu del regidor de Cultura, Pep Tur