Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local

La Policia Local d’Eivissa, en el marc de la campanya de controls de la Direcció General de Trànsit realitzades durant el cap de setmana i fins la nit del dilluns dia 18 de desembre, ha denunciat un total de 6 conductors per diversos motius entre els que destaquen, conduir sota els efectes de l’alcohol i els estupefaents i no utilitzar el cinturó de seguretat.

Del total de 35 vehicles verificats en diversos controls de drogo-alcoholèmia a diferents punts de la ciutat, la Policia Local d’Eivissa ha denunciat a dos conductors per donar positiu en la prova de consum de substàncies estupefaents, concretament un denunciat en consum de cànnabis i l’altre en consum de cocaïna i opiacis. També s’han denunciat a dos conductors per donar positiu en la prova d’alcoholèmia ( amb valors d’entre 0.25 i 0.60 mg/l) i han tramitat diligencies penals contra altres dos conductors que varen donar positiu amb taxes superiors a 0’60 mg/l.

A més, cinc conductors també han estat denunciats per diferents motius: tres per no disposar d’ITV, un per no fe ús del cinturó de seguretat i un més per irregularitats en el permís de conduir.

La Policia Local d’Eivissa també ha instruït diligencies penals contra un conductor per circular sota la influència de begudes alcohòliques i que es va veure implicat en un accident de trànsit. A les 04.45 hores del dissabte, quan el vehicle sortia de la rodona de can Misses, va perdre el control sortint de la via i impactant contra les proteccions de la carretera. El conductor va donar resultat positiu en les proves d’alcoholèmia practicades (0.78 i 0.64 mg/l)

Per altra banda, la Policia Local d’Eivissa, ha denunciat a un establiment del barri des Pratet per permetre l’entrada a menors i per tenir el limitador de so desconnectat, incomplint les ordenances municipals de contaminació acústica. Els agents han precintat cautelarment l’equip de música.