Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

diada de la policia

La ciutat d’Eivissa acull la XI Diada de la Policia Local de l’illa d’Eivissa que es desenvoluparà entre els dies 15 i 16 de desembre. La Diada s’iniciarà divendres amb una Jornada de Portes Obertes a la Policia Local d’Eivissa, on hi haurà una exposició de vehicles de la policia local i d’altres cossos de seguretat i emergències, també hi haurà una exhibició de la feina de la gossa especialitzada en control de drogues de la Policia Local d’Eivissa. Aquesta jornada es desenvoluparà a la plaça d’Antoni Albert i Nieto, divendres dia 15 de desembre, de les 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.

El dissabte dia 16 de desembre tindrà lloc la segona jornada amb la celebració de l’acte institucional de la XI Diada de la Policia Local de l’illa d’Eivissa a les 12 hores a la sala d’actes de la Universitat de les Illes Balears a Eivissa, on tindran lloc els discursos institucionals.

Desprès dels discursos institucionals, que tancarà l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, començarà l’entrega dels reconeixement als membres de la policia local que enguany rebran les distincions.

Durant l’acte es reconeixerà la feina de prop d’un centenar de policies locals dels cinc municipis de l’illa d’Eivissa amb l’atorgament de les mencions especials i diplomes pels anys de servei de dedicació a la policia local i per actuacions concretes realitzades durant aquest any.

L’acte de la Diada de la Policia Local de l’illa d’Eivissa, que organitza enguany l’Ajuntament d’Eivissa ja que és rotatori entre tots els ajuntaments de l’illa, cedirà el testimoni a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu que acollirà els actes al 2018.