Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Teatre al c19L’Ajuntament d’Eivissa presenta una programació amb més de 30 activitats, campaments temàtics i viatges per als joves del municipi. Tallers de ciències, robòtica, maquillatge de cinema i la setmana de Harry Potter són les principals novetats.

La regidoria de Joventut  de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat més de 30 activitats, tallers, setmanes temàtiques i viatges, dirigits als joves d’entre 12 i 17 anys, per al primer trimestre de l’any.

Per al regidor de Joventut, Agustín Perea, l’objectiu de l’amplia programació del Centre de Creació Jove C-19 és que durant tota la setmana els joves del municipi gaudeixin de propostes educatives, tallers i tardes lúdiques i que, durant les vacances, tinguin al seu bast diferents activitats esportives i educatives, campaments i viatges fora de l’illa. 

El programa d’activitats del Centre de Creació Jove C-19 s’ha distribuït per edats. Així, les activitats dirigides a infants de 3 a 12 anys s’han ampliat amb 6 cursos de dansa, teatre i pintura que es realitzaran tots els dissabtes al matí. Els infants també poden apuntar-se al programa gratuït “Dissabtes al C-19” que inclou activitats originals i divertides, amb un màxim de 30 places, que s’adjudicaran per ordre d’arribada de les inscripcions.

Dins del Programa Natura, els infants també podran gaudir de dos  campaments temàtics, per a edats entre els 6 i els 12 anys,  que tindran lloc a la casa de Colònies de Can Tomeu.  El primer dels campaments estarà centrat en el cinema  i tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de febrer de 2018. Al mes de març, del 10 a l’11  a Can Tomeu, s’ha programat el campament Friki i al mes d’abril es celebrarà una setmana d’activitats basada en la saga de Harry Potter.

Durant el primer trimestre de l’any, els joves podran gaudir de les activitats de Carnestoltes amb tallers o preparació de la Rúa, que no entra a concurs, a partir del 17 de gener.

Per altra banda, degut a l’èxit del passat trimestre en el que es realitzaren 10 unitats didàctiques relacionades amb les ciències, s’han programat més tallers impartits per Eva Tur d’Eiviciència i Jordi Pereyra de Ciència de sofà, fins a finals del mes de juny a sol·licitud dels instituts d’Educació Secundària de la ciutat.
Per altra banda, durant les vacances de Setmana Santa, entre el 2 i el 6 d’abril, es programarà un viatge fora de l’illa d’Eivissa en el que hi podran participar una vintena de adolescents.

El segon bloc està dirigit a joves d’entre 12 i 17 anys d’edat i inclou el programa “Descobreix el C-19”. Es tracta d’un programa gratuït en el que cada dia de la setmana se’ls fa una proposta diferent d’activitats entre les que destaquen el taller de dibuix manga, teatre, cuina i ball. Aquests joves, a primera hora de la tarda es dediquen a estudiar, fer deures o els treballs en grup i posteriorment realitzen les activitats lúdiques.
Per altra banda, enguany s’han adquirit diversos jocs de taula ( futbolins, taules de billar i tennis taula i enguany com a novetat, s’ha organitzat la tarda dels divendres, totalment lúdica, per als joves.

A més d'aquest programa, la psicòloga Cristina Freixa, realitzarà un curs d'auto ajuda per tal d’orientar als joves i adolescents en les seves inquietuds Es completa la programació amb tallers de robòtica educativa bàsica i avançada, teatre i ball modern a més del viatge que podran fer els joves durant la Setmana Santa, per a conèixer altres ciutats i realitzar activitats de aventura.
A més, del 3 al 4 de febrer, tindrà lloc el campament juvenil en Can Tomeu, per a joves d’entre 13 i 17 anys. Les inscripcions es podrà fer a partir del 22 de gener.

A aquest bloc d’activitats per als joves, en destaquen també dos activitats, la jornada de portes obertes, que tindrà lloc el dia 17 de març, on el C-19 sortirà al carrer per a presentar les activitats per al segon trimestre de l’any i el Survival Zombie, on els joves participen en activitats lúdiques  a la nit en les que a través de diferent proves han de lluitar per sobreviure, Aquesta activitat tindrà lloc el dia 17 de març.

El C-19 obre les portes, només durant els matins, als adults. S’ha programat durant el primer trimestre de l’any activitats esportives com pilates, zumba i bolliwood i dins del programa de formació, un curs de restauració de mobles i un altre de video-cinema que l’impartirà Javier Riera. Durant aquest curs de cinema es donarà a conèixer el mitjà cinematogràfic i televisiu amb el rodatge d’un curtmetratge.
Un altra de les novetats es la realització d’un taller de maquillatge,  els dies 23,24 i 25 de febrer, impartit per Sara Ferrer, graduada en Comunicació Audiovisual i diplomada en maquillatge i caracterització, en el que s’aprendran els recursos bàsics per  a realitzat maquillatge de caracterització de personatges, maquillatge social i maquillatge d’animals.
 
Les inscripcions  i informació per a les activitats del  centre de Creació Jove  per als propers mesos de gener, febrer i març de 2018, estan obertes i es poden fer al carrer Castella nº19 , al telèfon 971 394424 o enviant u correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.