Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

reciclatge als supermercats

Us informem que des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa i en col·laboració amb els supermercats Eroski i Spar, avui comença una campanya de conscienciació de reciclatge, reducció i bones pràctiques amb els residus.

Aquesta campanya iniciada avui es durà a terme fins el proper 18 de desembre i es realitza en aquestes dates ja que hi ha un increment del consum dels ciutadans a causa de la proximitat del Nadal. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’ha posat en marxa aquesta campanya als supermercats, que és el lloc d’origen de molts dels productes que s’utilitzen aquests dies.

La finalitat de la campanya és fomentar una compra responsable, amb la reducció d’envasos, el consum del producte de proximitat i evitar malgastar productes. Fomentar el reciclatge i les bones pràctiques a l’hora de llençar els residus respectant els horaris i les fraccions.

Per dur a terme aquesta campanya hi haurà una educadora ambiental que es trobarà als supermercats i disposarà de diferent material per fomentar els objectius de la campanya. L’educadora ambiental disposarà de bosses per a la recollida selectiva, bosses reutilitzables facilitades per ecovidrio, informació sobre reciclatge, la guia de bones pràctiques per a veïns editada per l’Ajuntament d’Eivissa i la guia de reciclatge i punts nets elaborada per el Consell Insular d’Eivissa.

Els dies de la campanya seran:

Als supermercats Eroski:
Vila Park dia 4 de desembre
Es Vive dia 5 de desembre
Abad i Lasierra dia 7 de desembre
Via Púnica dia 11 de desembre
Isidoro Macabich dia 13 de desembre
Es Pratet dia 14 de desembre
Eurocentro dia 16 de desembre

Als supermercats Spar:
Avinguda Espanya dia 15 de desembre
Sa Real dia 18 de desembre
Eivissa, 4 de desembre de 2017