Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local con trol tinença animalsLa Policia Local d’Eivissa ha dut a terme una campanya de control del compliment de l’Ordenança Municipal sobre la tinença i protecció dels animals entre els dies 21 i 29 de novembre tant en horari de matí com de tarda. Aquest control s’ha realitzat després de la darrera modificació de l’ordenança que tipifica com a infracció que les persones que es troben amb mascotes a la via pública  han de portar obligatòriament bosses per a la recollida dels excrements.

Durant la campanya s’han verificat un total de 112 cans. El que s’ha verificat ha estat que portessin bossa per els excrements, que fossin identificats mitjançant el chip reglamentari, la targeta sanitària en regla, que anessin subjectes amb la corretja i en cas de que fossin potencialment perillosos portessin el morral.

Dels 112 animals verificats s’han formulat 9 denúncies als cuidadors. 2 per passejar un ca potencialment perillós sense morral, 3 per la no identificació del ca mitjançant el chip reglamentari, 2 per portar el ca sense corretja i 2 per no recollir els excrements dels animals.

Les sancions corresponents a aquestes infraccions són de 60 a 300€.

Des de la Policia Local d’Eivissa es seguiran duent a terme aquestes campanyes de control per tal de millorar el compliment de la normativa vigent.