Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sueños de LibertadL’Ajuntament d’Eivissa i els organitzadors del festival de música independent Sueños de Libertad, presenten les localitzacions dels concerts i activitats que tindran lloc, al proper mes de maig,  al passeig de Vara de Rey, plaça des Parc, Dalt Vila i moll comercial del Port d’Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i l’organitzador del festival de música independent, Sueños de Libertad, Adrián Rodriguez, han presentat les novetats pel que fa a les ubicacions dels concerts i l’ imatge promocional del festival de música.

El festival Sueños de Libertad tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de maig de 2018 a diferents punts de la ciutat d’Eivissa. Les activitats començaran el dijous dia 17 de maig amb una vetllada de concerts acústics que tindran lloc al baluard de Santa Llúcia, a Dalt Vila, en una aposta per la música en format més íntim per a començar la programació.
El divendres dia 17 i el dissabte dia 18 de maig, l’activitat es trasllada al  passeig de Vara de Rey, que acollirà diversos concerts d’algunes de les bandes més importants de l’escena nacional i insular. Aquests concerts, de petit format, seran gratuïts i serviran com antesala a les actuacions que tindran lloc aquests dos dies a l’escenari principal, ubicat al moll comercial del Port d’Eivissa.

L’espai que ocuparà l’escenari principal és de 13 mil metres quadrats on s’ha previst un aforament per a 5.000 persones. Es tracta d’una ubicació, molt propera al centre de la ciutat per tal que es pugui accedir a peu i al costat de l’aparcament dissuasiu d’es Gorg i dels accessos per carretera amb altres municipis.
Per aquest motiu, l’alcalde d’Eivissa  i els organitzadors han volgut agrair la col·laboració mostrada per l’Autoritat Portuària de Balears en l’habilitació d’aquest espai.

Abans però dels concerts, la plaça del Parc es convertirà en una galeria d’art on una selecció d’artistes visuals i fotògrafs de la cultura rock exposaran les seves obres.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha afirmat que “és un esdeveniment cultural important per a Eivissa que convertirà la nostra ciutat en un referent de la música independent. Per això la nostra intenció és que aquest festival musical i cultural formi part del calendari d’esdeveniments que es celebra a la nostra ciutat".

Per la seva banda, l’organitzador del festival Sueños de Libertad, Adrián Rodriguez, ha destacat que “l’objectiu del festival es ser una revolució cultural a la ciutat i que es conegui per ser un esdeveniment en el que es mescli la musica, la gastronomia i la cultura”

L’artista i dissenyador, Marcos Torres, ha estat l’encarregat de presentar la nova imatge de la marca Sueños de Libertad que ha donat un gir a la seva personalitat visual. Un la cartellera cinematogràfica  a Califòrnia durant l’època daurada de la cultura surf ha estat la font d’inspiració de l’artista.

El festival, que ha anat consolidant-se als darrers anys, ha preparat diversos esdeveniments per tal d’atreure l’interès dels amants de música independent, fora d’Eivissa. En aquest sentit, el dijous dia 21 de desembre s’ha organitzat a The Secret Social Club de Madrid, un dels locals de música en viu de la ciutat, la primera festa de presentació del Festival Sueños de Libertad. Uns dies després, el 27 de desembre, s’organitzarà la presentació al teatre Pereyra a Eivissa.
El dilluns dia 4 de desembre sortiran a la venda, a través de la seva pàgina web, les entrades de la quarta edició de Sueños de Libertad.

Enllaç a:
· Pàgina web Sueños de Libertad