Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

“smartAquesta cita, sobre gestió digital de les ciutats, està centrada enguany en la innovació urbana.

La tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ha participat en la taula rodona celebrada ahir juntament amb regidors d’altres ciutats espanyoles que treballen en la millora eficient de les ciutats.
Al congrés, al que també hi ha assistit el primer tinent d’alcalde, Alfonso Molina, es tracten temes relacionats en l’aplicació de la tecnologia a distints aspectes de la ciutat, com la mobilitat, la qualitat mediambiental, la sostenibilitat i economia i la governabilitat, per tal de crear ciutats eficients i sostenibles.

Enguany participen a la Smart City Expo World Congress uns 680 expositors, 700 ciutats i 420 ponents que intercanvien experiències per a aconseguir un gestió ciutadana més eficient i participativa.

El congrés, que enguany té el lema de “Empowering Cities, Empower Citizens, també és una plataforma per a valorar i donar un paper més actiu als ciutadans a través de la participació activa, la conscienciació i el control sobre les decisions i recursos de la seva ciutat.