Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carril Bici Av Sant JordiL’Ajuntament d’Eivissa inicia les feines de construcció del darrer tram, de 845 metres de longitud, del carril bici de l’Avinguda de Sant Jordi. Les obres d’ampliació del carril tindran una durada de dos mesos.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través de les regidories de Mobilitat i Vies Públiques, ha iniciat les obres d’ampliació del carril bici de l’Avinguda Sant Jordi.
Es tracta de la construcció d’un nou tram de 845 metres de longitud i de 2105 m2 de superfície que estarà situat entre el carrer Músic Marí Mayans i el carrer de les Alzines.
És la continuació del carril bici de l’avinguda Sant Jordi executat l’any 2010 on es va realitzar el tram comprés entre l’avinguda de la Pau i el carrer Font i Quer. 

Es tracta d’una nova ampliació del carril bici donat que l’any passat es va executar el tram que transcorre des del carrer Font i Quer fins al carrer del Músic Marí Mayans.
Les obres que s’han iniciat avui signifiquen l’ampliació d’aquest carrer bici que connectarà la ciutat d’Eivissa fins al carrer de les Alzines, que delimita amb el municipi de Sant Josep de sa Talaia.
D’aquesta manera, durant els darrers dos anys s’hauran realitzat 1,75km d’aquest carril bici que té una longitud total de 1,9km.

Les obres d’ampliació del carril bici tenen una durada estimada de 2 mesos d’execució i un pressupost de 297.926,35€ que seran finançats al 50% entre el Consell Insular d’Eivissa amb els fons Plans Insulars d’Obres i Serveis i l’Ajuntament d’Eivissa.