Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

“actuations

La regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat avui les obres de remodelació del carrer de ses Verdures, al barri de la Marina, incloses als pressuposts participatius del 2017. Aquestes obres tenen un cost de 55.407’35€ i es duran a terme durant les properes dues setmanes. Les obres consisteixen en la reparació del paviment que es troba enfonsat en alguns trams. Aquestes són unes obres que donaran seguretat a les persones i a les infraestructures. L’accés al trànsit rodat al carrer de Manel Sorà es realitzarà per el carrer del Bisbe Torres Mayans.

D’altra banda la regidoria també durà a terme entre avui i demà les obres d’asfaltat del carrer sa Conillera i un tram del carrer d’Illa Plana.

Una altra de les intervencions que ha dut a terme la regidoria de Vies Públiques a dia d’avui ha estat l’habilitació d’una zona de càrrega i descàrrega al carrer de Bartomeu Vicent Ramon, el seu horari serà el de la càrrega i descàrrega de tota la zona peatonal de s’Alamera, és a dir, de les 7 a les 11h. La resta del dia, serà aparcament de zona blava per a tots els vehicles.
També s’ha habilitat un càrrega i descàrrega al carrer Ignasi Wallis, entre les travessies del carrer Bartomeu Vicent Ramon i el carrer Joan d’Àustria. Aquesta tendrà l’horari habitual de càrrega i descàrrega, és a dir, de 8 a 13h i de 17 a 20h.
Entre aquestes intervencions també es troba l’habilitació de 66 nous aparcaments de motocicletes al tram del carrer Vicente Cuervo que hi ha entre el passeig de Vara de Rey i el carrer Bartomeu Vicent Ramon.