Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

World Travel MarketL’Alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la presidenta del Grupo Ciudades Patrimonio de España, l’alcaldessa de Còrdova Isabel Ambrosio, i altres d’alcaldes del grup Ciudades Patrimonio de España, han mantingut un breu encontre amb el Ministre de Turisme, Álvaro Maria Nadal Belda, al que li han informat de la preparació per a l’any que ve de la celebració del 25è aniversari del Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España. La comissió de cultura del Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España, presidida per l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, prepara i coordina un programa d’actes a totes les ciutats patrimoni.

L’alcalde d’Eivissa, i altres alcaldes del grup Ciudades Patrimonio de España, han tingut una trobada amb l’ambaixador d’Espanya a Gran Bretanya amb el que han estat parlant de la importància del mercat turístic britànic per a les Illes Balears.

D’altra banda, l’alcalde d’Eivissa i la regidora de Turisme, Glòria Corral, també han acompanyat a la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, que ha visitat l’estand d’Eivissa. Durant la visita se li ha fet entrega d’una de les polseres de promoció, dissenyades pel joier Enric Mayoral, que l’Ajuntament d’Eivissa utilitza per a actes de promoció turística.

L’alcalde d’Eivissa assistirà aquesta tarda, com a membre del grup de Ciudades Patrimonio de España, acompanyat de l’alcaldessa de Còrdova, a una recepció amb periodistes i touroperadors.  

Durant les properes jornades l’Ajuntament d’Eivissa promociona el patrimoni mundial i enguany s’ha renovat el material de promoció turística per tal d’incorporar les millores que s’ha realitzat a la ciutat als darrers mesos i incloure-hi els nous productes turístics com les activitats a les platges i la celebració dels diferents esdeveniments culturals com l’Ibiza Light Festival , el Gay Pride o el Bloop Festival entre d’altres.