Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha participat en dos controls de vehicles coordinats per l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears aquest matí en el que s’han denunciat un total de 8 conductors. Per part de la Policia Local d’Eivissa hi han participat un oficial i 5 agents de policia, amb una furgoneta i 4 motocicletes.

El primer control s’ha efectuat a l’Avinguda Espanya des de les 9.30 a les 10.30 hores, on s’han aturat un total de 17 vehicles dels quals 4 han estat denunciats. Dos dels vehicles han estat denunciats per no disposar de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV), un dels vehicles ha estat denunciat per no tenir l’assegurança obligatòria i un altre per no tenir permís de conduir. Aquests dos darrers cotxes han estat immobilitzats.

El segon control s’ha efectuat a l’Avinguda de Santa Eulària, des de les 11.30 a les 12.30 hores, on s’han aturat un total de 18 vehicles i 4 d’ells han estat denunciats. Tots els conductors han estat denunciats per no disposar de l’ITV i un d’ells tenia pendent un precinte administratiu.