Setembre 23, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

dia del pedal

Us informem que l’Ajuntament d’Eivissa organitza el Dia del Pedal, que es durà a terme el proper diumenge 5 de novembre.

Aquesta és una jornada ideal per practicar ciclisme en família i fomentar l’ús de la bicicleta en els més petits, un mitjà de transport sostenible que no contamina el medi ambient i que per tant s’ha de fomentar.

Des de la regidoria d’Esports, han preparat 3 recorreguts diferents adaptats per a totes les edats. Per als més petits hi haurà una rua de 800 metres, on els infants hi podran participar amb tricicles i bicicletes amb 4 rodes.

El segon recorregut té una llargària de 6 quilòmetres i està pensat per a infants de 8 a 11 anys i els seus acompanyants. Finalment hi haurà un recorregut de 13 quilòmetres recomanat a partir de 12 anys.

Les inscripcions es duran a terme a la plaça d’Albert Antoni i Nieto des de les 9.30 fins les 10.45. Els 900 primers inscrits al trajecte de 13 quilòmetres tindran com a regal una samarreta blanca i els 600 primers inscrits al recorregut de 6 quilòmetres una de blava.

De les 11.30 a les 12.45, a la plaça d’Albert Antoni i Nieto es durà a terme un circuit d’educació vial acompanyat d’altres activitats també destinades a infants.

Per finalitzar el Dia del Pedal, a les 12.45h es durà a terme un sorteig de 14 bicicletes i altres premis entre tots els participants.