Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Zona verda Sa BodegsL’Ajuntament d’Eivissa culmina les feines d’adequació del parc infantil i els jardins del barri des Clot valorades en més de 70 mil euros. L’Alumnat de l’escola de sa Bodega realitzarà activitats de conscienciació mediambiental durant l’any.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse Garcia, acompanyada de la directora de l’escola de sa Bodega i dels alumnes de 4rt de primària, ha presentat els nous jardins que es troben vora l’escola que han estat recentment adequats.
Es tracta d’una nova zona, on l’any passat la regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa va construir un parc infantil, valorat en 44.525 euros i que ara, amb l’adequació dels jardins i d’instal·lació de taules de joc i bancs queda culminada. L’actuació als jardins, amb la col·locació del mobiliari urbà i la tanca que protegeix la zona, ha comptat amb un pressupost de 22.000 euros.  

Els alumnes de 4rt de primària de l’escola de sa Bodega, han realitzat dibuixos i frases relacionades amb el manteniment i respecte d’aquest espai públic i durant l’any realitzaran activitats relacionades amb el medi ambient.
Per a la regidora de Medi Ambient, Montse Garcia "l’adequació dels jardins i la construcció del parc infantil a la zona, devora d’una escola pública,  son inversions necessàries que fan d’Eivissa una ciutat més amable per a les persones i especialment per als infants". També ha agraït la implicació dels mestres, la direcció de l’escola de sa Bodega i de tots els infants en mantenir viu aquest espai.
La regidora també ha recordat la intensa feina que es fa des de la regidoria de Vies i Obres en el manteniment i creació de noves zones d’esbarjo i nous parcs infantils a la ciutat  així com l’adequació de totes les zones verdes del municipi. L’objectiu, ha dit Garcia “és que Eivissa, a més de ser una ciutat Amiga de la Infància amb noves infraestructures per als més petits, sigui una ciutat per a les persones”.