Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Web Participa.eivissa.esL’Ajuntament d’Eivissa inicia la consulta pels pressuposts participatius a la seva web participa.eivissa.es que comptaran amb una partida de 450.000 euros. També s’obri una consulta als ciutadans per saber quins són els punts febles de la ciutat.

Ja estan operatives les dues noves consultes que durà a terme l’Ajuntament d’Eivissa al portal de participació ciutadana participa.eivissa.es.

El lloc web de participació de l’Ajuntament té oberta una consulta pels pressuposts participatius del 2018 per tal que la ciutadania pugui enviar les seves propostes.  
Des de l’Ajuntament es demana “Quin projecte o millora t'agradaria que es realitzés a la ciutat durant el proper any?”, i la ciutadania pot fer les seves aportacions proposant projectes per ser finançats amb els pressuposts participatius de l’any 2018. Enguany els pressuposts participatius es consoliden i tindran una partida de 450.000€.

La consulta estarà oberta fins al 20 de novembre, moment en que les propostes s’estudiaran i una comissió tècnica valorarà la seva viabilitat econòmica, jurídica i tècnica. El 30 de novembre, amb la selecció de les propostes viables, començaran les votacions al portal participa.eivissa.es de les propostes seleccionades, votació que estarà habilitada fins al 15 de desembre.

Les darreres passes dels pressuposts participatius seran la votació dels mateixos a un Consell de Participació Ciutadana que es durà a terme el 20 de desembre i la publicació dels resultats es farà el 22 de desembre.    

La regidora de Participació de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, ha afirmat que aquests pressuposts van destinats a que la ciutadania pugui decidir quins projectes o millores vol que es duguin a terme a la ciutat. D’aquesta manera es fa partícip a la ciutadania del futur de la seva ciutat”.

Al portal s’hi troba també, una consulta on es demana a la ciutadania d’Eivissa que comuniqui quins són els punts febres de la ciutat, podent triar entre les diferents opcions: transport públic, aparcament, habitatge, residus, remors i aigua. Si el ciutadà troba que hi ha més problemes o en vol comentar algun en concret, ho podrà fer als comentaris, aquesta consulta estarà oberta fins al dia 26 d’octubre.