Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Platja obertaEl programa d’activitats i esports a les platges de la ciutat d’Eivissa “La platja està oberta tot l’any” comença aquest cap de setmana amb activitats esportives, jocs i tallers per a infants a les platges de Talamanca i Figueretes. Enguany també s’incorpora al programa la visita a la posidònia en caiac per tal de donar a conèixer i conscienciar sobre la necessitat de protegir la posidònia.

El programa d’activitats, organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa en col·laboració amb el Consell Insular, preveu activitats esportives, jocs i tallers per a totes les edats durant els caps de setmana de tardor i hivern. A més, les activitats inclouen les visites a la posidònia dins de les activitats mediambientals de conscienciació. Les activitats es duen  els dissabtes i diumenges des de les 10 del matí fins a les 13.30 hores.

Pel que fa a les activitats esportives, es preveuen vòlei platja, balonmano, caiac, futbol platja, visites a la posidònia en caiac.
Els tallers, dirigits a infants i adolescents, seran de polseres, fang, imants, mandales, tallers especials de Nadal i tallers de Tot Sants.
També s’han organitzat jocs infantils cooperatius, reptes, jocs populars, jocs en equip, un torneig de jocs de taula i jocs del món.

Per a la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Gloria Corral, “esperem que siguin molts els participants i que aquells visitants que venen durant la tardor i l’hivern sàpiguen que hi ha moltes activitats per fer durant la tempirada baixa en la que poden gaudir dels nostres espai naturals com son les platges”.
Les activitats duren fins al dia 10 de desembre en un primer torn, dissabtes i diumenges de 10.30 a 13.30h. Enguany també s’incorpora al programa la visita a la posidònia en caiac per tal de donar a conèixer i conscienciar sobre la necessitat de protegir la posidònia.

Per la seva banda, el director Insular de Turisme, Vicent Torres, valora "molt positivament les accions que contribueixen a desestacionalitzar la temporada i afegir-li les activitats esportives i lúdiques és un atractiu molt important pels visitants i també per als residents”.

Les activitats es perllongaran des d’aquest cap de setmana fins al 10 de desembre.
Les persones interessades en apuntar-se a les activitats esportives ho poden fer enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 971399232.

Enllaç a:
· Programa "La platja està oberta tot l’any"