Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles EsportivesLes escoles esportives d’Eivissa surten al carrer aquest dissabte dia 21 d’octubre en un esdeveniment que convertirà les places de la ciutat en espais per a la pràctica de diferents esports. L’objectiu és mostrar totes les especialitats esportives que es poden practicar al Patronat d’Esports d’Eivissa i fomentar l’esport entre els més joves.

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa organitza per aquest dissabte dia 21 d’octubre una jornada d’escoles esportives al carrer. Des de les 10.30 del matí de dissabte i fins les 13.30h les boixes i boixos podran fer classes gratuïtes de les diferents activitats que ofereix el Patronat d’Esports enguany a les seves escoles esportives.

Aquesta iniciativa es duu a terme per tal d’apropar a la gent les escoles en una jornada de portes obertes i que puguin provar més d’un esport el mateix dia. Des de la regidoria d’Esports es treballa per fomentar l’esport com a hàbit saludable i les escoles esportives al carrer volen incentivar que els boixos i boixes de la ciutat facin esport amb una educació esportiva garantida per les escoles esportives.

El regidor d’Esports, Agustín Perea, ha destacat que “volem apropar l’esport a la gent i treure les escoles al carrer és una bona manera de donar a conèixer les activitats que organitzem des del Patronat d’Esports alhora de mostrar que la ciutat d’Eivissa és un espai adient per a la pràctica de l’esport”.

Les activitats s’han programat en diferents espais i places d’Eivissa. A la plaça Julià Verdera, del barri de ses Figueretes, hi haurà: natació, rugbi, voleï platja i atletisme. Al col·legi de Sa Bodega s’impartiran classes de patinatge
A la plaça d’Albert Antoni i Nieto, al barri de sa Colomina, hi haurà acrobàcies, handbol, gimnàstica, lluita olímpica i futbol sala mentre que al Parc Reina Sofia es podrà practicar bàdminton, tir amb arc, tenis taula, pàdel i tenis. També s’han previst classes de bàsquet a la Plaça des Martell, al Port d’Eivissa.