Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Darrera la porta400 alumnes d’Eivissa assistiran a la representació de l’obra de teatre "Darrera la porta" el proper dia 18 d’octubre a Can Ventosa. L’activitat ha estat organitzada pel Pla Municipal sobre Drogues de l’Ajuntament d’Eivissa.

Des del Pla Municipal sobre Drogues de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha ofert com a activitat l’obra de teatre socioeducativa Darrera la Porta als alumnes de 3r i 4t d’ESO. Aquesta activitat esta destinada a crear consciències i conèixer les conseqüències que tenen els nostres actes. Es cerca que els joves reflexionin sobre el principi de invulnerabilitat i la presa de decisions.

Darrera de la porta, a càrrec de la companyia Lasca Yero, és un espectacle teatral, escrit i interpretat per dues educadores, Pilar Cayero i Aurora Cayero, que desenvolupen la seua feina a centres de menors de règim tancat. Es una obra de teatre que va ser estrenada a l’any 2012 i que esta basada en la realitat d’un centre de justícia juvenil i s’emmarca dins del gènere de teatre social. Són centres equivalents a presons, on els i les menors que hi resideixen han comés alguna mena de delicte i en els quals el treball dels educadors i educadores és vital per intentar ajudar a aquests joves a deixar de delinquir i recuperar el control de la seua vida abans que assoleixin la majoria d’edat i entrin en el sistema penitenciari adult.

L’obra de teatre, es representa demà dia 18 d’octubre de 10 a 11.30h a Can Ventosa, i hi assistiran 400 alumnes de 3r i 4t d’ESO dels IES Sa Colomina, IES Isidor Macabich i Sa Real.

Aquest espectacle, que ve des de Barcelona, ha set Premi especial del jurat i  premi a la millor actriu (Aurora Cayero) en la 20ª Mostra de Teatre del Raval on ha obtingut 4 nominacions.