Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc Illa PlanaEl barri d’Illa Plana tindrà una nova zona recreativa de 800 m2 que inclou un parc infantil i espai d’ombra i esbarjo. Les obres estaran enllestides en dos mesos.

Les obres de construcció de la nova zona recreativa del barri d’Illa Plana s’han iniciat aquesta setmana amb l’adaptació dels terrenys, de propietat municipal, que es situen carrer Sant Francesc de Formentera, entre el carrer de s’Espardell i el carrer de s’Espartà.

La nova zona recreativa disposarà d’una zova recreativa i d’esbarjo de 320 m2 i  d’un nou parc infantil de 443 m2. Les obres estaran enllestides en un termini de 2 mesos.

El parc infantil, que estarà rodejat d’una tanca de fusta per a la seguretat dels més petits, tindrà quatre taules per berenar i bancs, dues taules de tennis taula, una taula de jocs, un gronxador, un balancí i un multijocs inspirat en una galera pirata.

La zona d’ombra del nou parc d’Illa Plana, tindrà dues pèrgoles de fusta i bancs. A aquesta zona també s’hi  instal·laran aparcabicis en forma de U invertida per a facilitar la mobilitat en bicicleta cap a aquest parc.

Per a la regidora d’Urbanisme, Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, “es tracta d’una actuació integral a l’únic espai d’ús comú que té el barri d’Illa Plana, per aquest motiu es tracta d’una actuació destacable ja que, al ser un solar de propietat municipal, era una reclamació dels veïns que serà una realitat als propers mesos”.

Tota la zona estarà rodejada d’arbrat. Es preveu la instal·lació d’un total de 31 arbres de 5 espècies diferents i vegetació diversa com lavanda, romaní, lantana i pitòspor.
Amb aquest nou parc d’Illa Plana, son quatre els nous parcs infantils que es fan aquesta legislatura a la ciutat d’Eivissa.

El cost del projecte és de 234.571€.