Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concurs de dissenyL’Ajuntament d’Eivissa llança dos concursos de disseny d’un còmic i un cartell amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de les violències cap a les dones. L’objectiu és, amb la participació de la ciutadania, conscienciar i prevenir contra la violència masclista.

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa llança la primera edició del concurs de còmics contra les violències masclistes i el primer concurs per a l’elaboració del disseny del cartell del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de les violències cap a les dones.
    
Des de la regidoria d’Igualtat, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania contra la violència masclista i així poder prevenir-la, posa en marxa aquests dos concursos.

Per tal de fer-ho participatiu, les bases del primer Concurs de Còmic s’han fet arribar a totes les escoles i instituts del municipi. També hi poden participar artistes locals del municipi d’Eivissa.

El tema del concurs és sobre els diferents tipus de violència masclista, com els micromasclismes o l’assetjament. Els còmics han de ser originals, propis i no premiats en altres certàmens i en llengua catalana.
El termini per a la inscripció i presentació del concurs finalitza el proper dia 20 de novembre i es pot fer presentant la sol·licitud de participació per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o personalment a la Regidoria d’Igualtat situada a l’edifici Cetis, al carrer Canàries 35.

Un jurat composat per un agent d’igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, un membre de l’Oficina de la Dona i presidit per la regidora de participació Ciutadana, igualtat i Transparència, Carmen Boned, seleccionaran els tres còmics finalistes.
S’han establert tres premis per als finalistes: un iPad Air per al còmic guanyadors, un iPod Touch per al segon classificat i un Kindle per al tercer premi. Tots tres còmics seran editats en paper.

Pel que fa al concurs del cartell del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència cap a les dones, es poden presentar les imatges i els dissenys fins al 20 de novembre i s’ha establert, en aquest cas, un únic premi que consisteix en un Ipad.
L’Ajuntament d’Eivissa elaborarà, amb la imatge guanyadora, el cartell del Dia Internacional contra la violència de gènere.

Per a la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, la posada en marxa dels dos concursos pretén ser una ferramenta més de conscienciació i una manera d’expressió utilitzant l’art per tal de fomentar l’esperit crític tant entre els estudiants com en la societat i lluitar contra aquesta xacra”.

Enllaç a:
· Bases i full d'inscripció Concurs de Cartell
· Bases i full d'inscripció Concurs de Còmic