Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local

La Policia Local d’Eivissa ha dut a terme un control de vehicles abandonats i de documentacions amb els resultat d’un total de 27 vehicles retirats de la via pública.
Aquest control, efectuat conjuntament amb els agents del Depòsit Municipal de Vehicles, es va dur a terme el passat divendres 29 de setembre entre les 20 i les 4 hores i són controls que s’efectuen amb la informació que proporcionen els agents de la Policia Local de Barri.

El resultat d’aquest control ha estat de 3 turismes immobilitzats i 27 vehicles retirats de la via pública, dels quals 2 són ciclomotors, 1 motocicleta i 24 turismes.

També s’han immobilitzat 4 vehicles estrangers per impagament de sancions de diverses administracions. Al mateix control, s’han precintat 4 cotxes, s’han interposat 16 denúncies per no tenir l’Assegurança Obligatòria de l’automòbil i s’han denunciat 2 turismes per estacionament continuat així com la denúncia de 2 turismes per mancar-los l’autorització administrativa necessària per poder circular.