Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Keith Haring700 alumnes dels centres escolars del municipi d’Eivissa visitaran l’exposició de Keith Haring a partir de la propera setmana.

Les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, juntament amb la col·laboració de “La Nave Salinas”, han organitzat visites escolars a l’exposició de Keith Haring a partir del proper dia 3 i fins al 13 d’octubre.
Els alumnes que visitaran l’exposició cursen primària i tenen entre 5 i 12 anys edat. Els centres que participen en aquesta iniciativa son els CEIP s’Olivera, Sa Joveria, Can Misses, Portal Nou i sa Graduada.

El regidor de Cultura, Pep Tur, valora molt positivament aquesta proposta educativa i cultural “ja que és una gran oportunitat per a visitar l’exposició i treballar amb l’alumnat l’obra de Keith Haring. Des de l’actual equip de govern pensem que aquesta és una línia de feina fonamental per a que els escolars puguin descobrir l’art en les seves vessants més contemporànies i assolir la creació artística com un element més en la seva educació. Per això, agraïm a Lio Malca la seva predisposició a fer possible aquests tipus d’oferta cultural i pedagògica”.

De fet, des de la regidoria d’Educació proposen treballar diferents aspectes com les siluetes, el cos humà, els moviments, les diferents posicions, el simbolisme figuratiu, el color i les seves tonalitats. Haring és un artista molt atractiu pels infants, són molts els docents que utilitzen la seua obra com instrument educatiu i ara, els estudiants de l’illa d’Eivissa tenen l’oportunitat de poder visitar-la i interactuar amb l’obra de l’artista.

Les visites dels centres escolars a l’exposició de Keith Haring, tindran lloc els dies 3, 4, 5, 6, 9,10 i 11 d’octubre. La visita té una durada d’1.30h aproximadament. S’han ofert dos torns, un de 10h a 11.30h i un altre d’11,30h a 13h. El nombre màxim de 60 alumnes per torn (2 aules).