Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita periodistes nord-americansUn grup de quatre periodistes nord-americans ha participat durant tres dies en una visita a Eivissa organitzada per l'Oficina Española de Turismo de Nova York i el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat, Consell Insular d’Eivissa i Ajuntament d’Eivissa.

Els periodistes han gaudit de la gastronomia local i han visitat diferents llocs patrimonials emblemàtics de la ciutat d’Eivissa, com el barri de Dalt Vila i la Necròpolis de Puig des Molins. També han visitat les platges del municipi i se’ls ha donat informació de les activitats esportives i turístiques que es desenvolupen durant tot l’any a ses Figueretes i Talamanca.

Aquesta és una de les accions que es duen a terme des de la regidoria de Turisme, en col·laboració amb el Grup Ciutats Patrimoni i el Consell Insular d’Eivissa, per tal de donar a conèixer i consolidar a Eivissa un turisme que pugui visitar l’illa durant tot l’any.

Els periodistes han visitat tan sols dues ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, Tarragona i Eivissa. El grup ha estat conformat pels periodistes Erik Trinidad, Todd Coleman, Richard Frisbie i Olivia Gilmore.