Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Corxe bolcat a ses FeixesLa Policia Local d’Eivissa ha rebut una trucada de l’112 informant que a les 6.48 hores d’avui matí s’ha produït un accident de trànsit a l’avinguda de Santa Eulària entre la rodona i l’estació marítima de Formentera. A l’accident s’ha vist involucrat un sol vehicle, que ha quedat bolcat al marge de la carretera i ha provocat desperfectes a les pilones de ses Feixes que s’havien instal·lat la passada setmana. El conductor ha sortit pel seu propi peu del vehicle i ha abandonat el lloc de l’accident. De fet, un testimoni ha vist com el conductor ha sortit del vehicle dirigint-se direcció al Port.

La Policia Local d’Eivissa ha acudit al lloc de l’accident per a comprovar que no hi havia ningú més dins el turisme, i paral·lelament una altra patrulla de la Policia Local realitzava una recerca pels carrers dels voltants per localitzar al conductor. També s’han desplaçat als diferents centres hospitalaris sense localitzar al conductor.

El propietari serà citat per la Unitat d’Atestats per que declari sobre les circumstàncies en que s’ha produït aquest accident i saber quina persona conduïa el vehicle a aquestes hores. El turisme ha estat retirat al Depòsit Municipal de vehicles.