Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Setmana Europea de la MobilitatLa regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa participa en la Setmana Europea de la Mobilitat sostenible amb la instal·lació de taules informatives i espais de tallers i activitats.

L’Ajuntament d’Eivissa participa aquest divendres dia 22 de setembre en la celebració del ‘Dia sense cotxes’ amb una acció anomenada Pàrquing Day, en la que hi participen mes de 200 ciutats del mon. Es tracta d’una acció amb la que s’ocuparan, des de les 10 fins les 14 hores,  tres places d’aparcament de zona blava a l’avinguda de Bartomeu de Roselló cantonada amb Ignasi Wallis on s’instal·laran diferents tallers i activitats. L’objectiu d’aquesta acció es conscienciar sobre la pressió que exerceix els vehicles a la vida diària a les ciutats.

En aquests aparcaments s’instal·laran diferents materials per informar als vianants de la importància de la mobilitat sostenible i s’informarà sobre els beneficis ambientals d’utilitzar els aparcaments dissuasius ubicats als voltants de la ciutat d’Eivissa. Durant la jornada també es realitzaran diversos jocs i tallers per informar sobre el transport públic i l’ús de la bicicleta.

La participació en la jornada del ‘Dia sense cotxes’ pretén incidir i conscienciar en aconseguir una ciutat més respectuosa amb les persones i on el transport públic, el foment dels vehicles elèctrics o els desplaçaments a peu siguin prioritaris per a una mobilitat sostenible i segura.

L’Ajuntament d’Eivissa treballa pel foment de la mobilitat sostenible amb una sèrie de mesures que s’han pres al llarg dels darrers dos anys com ha estat la peatonització i pacificació del passeig de Vara de Rey, Plaça del Parc i els seus voltats, creació de 1.200 noves places d’aparcament als aparcaments dissuasius de la ciutat, connexió dels aparcaments dissuasius amb un autobús gratuït (L-50), creació del carril bici a l’Avinguda de sant Jordi i connexió amb la parròquia de Sant Jordi pel carrer de les Alzines (inversió prevista per a 2018) i renovació i ampliació dels aparcaments de bicicletes a tota la ciutat.