Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Programació C19El Centre de Creació Jove d’Eivissa C-19 obri el període d’inscripció per a les més de 30 activitats que ofereix durant els propers tres mesos. Les activitats i tallers comencen el proper mes d’octubre.

La regidoria de Joventut  posa en marxa per a aquest nou curs escolar més de 30 activitats dirigides a diferents grups d’edat. També s’han previst quatre campaments per als propers mesos i esdeveniments culturals com la III Japan Week Ibiza que tendrà lloc entre el 29 de setembre i el 6 d’octubre i el IV festival internacional de curtmetratges “Mal de Cap”.

Per a la franja d’edat d’entre 4 i 12 anys els dissabtes al matí s’ofereix teatre i pintura creativa, entre d'altres activitats. De la franja d’edat de 13 a 30 anys, totes les tardes de 16.30 a 20.30 hores i els dissabtes tarda/nit es donen classes de formació com el taller de tècniques d’estudi on s’ensenya als joves a optimitzar i planificar el seu temps d’estudi així com les tècniques de concentració i motivació.

El 21 d’octubre també es realitzarà un nou i original taller de síntesi de so, produït amb fruites. Aquest taller estarà organitzat per ArtFutura Ibiza i realitzat pels professors Yago Torroja i Jorge Cano.
També s’ofereix teatre jove i robòtica educativa i avançada.

A més, el programa “Descobreix el C19” per a al·lots i al·lotes de 12 a 17 anys, cada tarda ofereix una activitat diferent: ajuda als deures, jocs de taula, taller de dibuix manga, balls, jocs de rol i teatre. Aquest programa es gratuït.
Continua el VilaJove Nit  tots els dissabtes de 18.30 a 22.30 hores amb activitats esportives, musicals i d’oci per als adolescent.

El centre de creació jove també ofereix activitats per als majors de 18 anys però només de dilluns a divendres en horari de matí. Així es poden trobar activitats com Pilates,Txi-Kung, Tai-Chi, dansa amb Zumba i Bollywood; pintura en tela i reciclatge de mobles, teatre per adults on es treballa la improvisació i la interpretació, informàtica amb cursos d’informàtica bàsica, avançada i introducció al programa Adobe Photoshop.

A més, durant aquest trimestre es realitzen altres activitats:
III Japan Week Ibiza, entre el 29 de setembre i el 6 d’octubre, organitzada per la Asociación Wabiza. Durant aquesta setmana es duen a terme una exposició de fotografia de la cerimònia del té del fotògraf. Taller de dansa  Kamigatai-mai, tallers infantils de Ikebana amb origami,  contacontes kamishibai, arranjaments florals de Ikebana y una Performance japonesa Buto “Subarashii”
IV Festival internacional de curtmetratges “Mal de cap”, entre el 21 i 24 de novembre amb projeccions obertes al públic i participació dels instituts en l’elecció del millor curtmetratge juvenil.
Pel que fa als programes que oferta el C-19 en poden destacar les unitats didàctiques. Es tracta d’una oferta educativa que es realitza als instituts de secundària del municipi en la que poden escollir una assignatura alternativa, dins dels temes curriculars, així com conèixer el centre o les activitats que  s’ofereixen.

Enguany s’ofereixen 3 unitats didàctiques: Taller de ciències per als alumnes de 3er de ESO i les unitats de geologia, monòlegs sobre la generació del 27 i taller de cuina i química per a l’alumnat de 4rt de la ESO. Per 1er de batxillerat s’ofereix l’assignatura de geologia.

La regidoria de Joventut també té previst la programació de 4 campaments, activitats d’aventura, campament esportiu, Scape Room, campament artistic i l’escola de Nadal. El primer campament juvenil serà un viatge a Formentera el 7 i 8 d’octubre, per a joves de 13 a 17 anys. Hi ha 20 places disponibles a la casa de colònies de Formentera.

Enllaç a:
· Programació en pdf
· Unitats didàctiques 2017-2018