Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni La CaixaEls pisos es destinaran a emergència social a partir del mes d’octubre.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el director territorial de CaixaBank a Balears, Xicu Costa, acompanyats per el tinent de batle de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas i la directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Eivissa M. Belén Villalonga, han signat avui un conveni de 10.000€ destinats a l’equipament dels habitatges de Dalt Vila que l’Ajuntament destinarà a emergència Social.

Aquests pisos propietat de l’Ajuntament d’Eivissa seran gestionats per la nova l’empresa que gestionarà el Servei d’Acollida Municipal a partir del mes d’octubre, i estaran destinats a emergència social. Aquesta actuació és una més per tal de millorar la dignitat de les persones en risc d’exclusió social i que puguin tenir noves oportunitats.

Segons ha explicat el regidor de Benestar Social, Joan Ribas, els pisos funcionaran com a una extensió del Servei d’Acollida Municipal per a que els seus usuaris puguin dur a terme el seu pla de feina i així fomentar l’autogestió. I per tant, l’ús que es farà d’aquests pisos per part dels usuaris serà temporal.

Aquesta col·laboració s’emmarca en les actuacions d’Obra Social que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a Balears per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat “seguim treballant per que a la nostra ciutat hi hagi segones oportunitats, i que el problema d’accés a l’habitatge, no deixi a ningú exclòs del sistema”

El director territorial de Caixa Bank a Balears, Xicu Costa ha afirmat que “facilitar un habitatge digne a persones en situació de vulnerabilitat és una de les línies d’actuació prioritàries de l’Obra Social “la Caixa”, com demostren diferents projectes de l’entitat. Per això, la xarxa d’oficines de CaixaBank se suma a l’Ajuntament d’Eivissa en aquesta iniciativa”.

Finalment el tinent d’alcalde de Benestar Social, Joan Ribas ha volgut agrair a l’Obra Social “la Caixa” el seu suport i sensibilitat per col·laborar en iniciatives com la que es treballa de la regidoria de tenir habilitats habitatges per a l’emergència social. I que la fita per aconseguir des de totes les administracions, caixes i bancs inclosos és que no hi hagi famílies desnonades.