Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Estem construïnt una casaLa regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, a través del seu pla Municipal de la Infància i l’Adolescència, ha editat 2000 exemplars del conte per llegir en família "Perdonin les molèsties, estem construint una casa!".

Es tracta d’un conte que pretén ser una ferramenta per conscienciar les famílies que s’incorporen al sistema educatiu de la importància de mantenir un contacte amb l’escola, amb el professorat i en el procés educatiu que comencen els més petits de la casa.
Famílies i professorat han d’anar de la mà per tenir una comunicació fluida per construir els fonaments del que serà el futur educatiu de la infància dels més petits i una bona manera d’explicar-ho és a través d’un conte que ens explica com es construeix una casa a partir de les preguntes més innocents i directes que pot fer un infant.

D’una manera pedagògica s’explica la importància de la feina en equip, del respecte als professionals de l’ensenyament i de la necessitat d’arribar a acords en família durant tot el procés d’escolarització dels infants.

Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha fet arribat els contes als centres educatius per a que, durant els primers dies d’escola, es lliuri un exemplar a cada un dels alumnes de 3r i 4t d’infantil dels centres escolars del municipi d’Eivissa.
 
La finalitat d’aquesta iniciativa és crear consciencia en les famílies de la necessitat de participar de manera activa en el procés educatiu dels seus infants.
El conte "Perdonin les molèsties, estem construint una casa!" ha estat escrit pel tècnic d’Educació de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, Iván Castro i ha estat il·lustrat per Martín Diaz.