Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

China MosesEl dimarts dia 5 de setembre, a les 20.00 hores, s’inaugura l’exposició de fotografies ‘Imatges en clau de Jazz. Eivissa Jazz 2013-2016’ de José Luis Luna, al Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa.

Els inicis com a fotògraf de concerts de José Luis Luna es remunten a l'any 1985. Des d'aquest any va fotografiar les actuacions del Festival Internacional de Jazz de Palma fins a la finalització del mateix l'any 1990. Amb el material obtingut entre el 85-88 va realitzar la seva primera exposició en el Palau Solleric de Palma, dins dels actes de l'IX Festival Internacional de Jazz de Palma de Mallorca (1989). L'any 1990 va participar en una exposició per a joves fotògrafs a la Sala d'Exposicions de La Caixa amb una sèrie de fotos de jazz al marge del festival.

En el 2009, torna al món de la fotografia de concerts en el Festival de Jazz de Sa Pobla, però no és fins a l'any següent que acudeix amb regularitat als concerts acompanyat de la seva càmera. A l'abril de 2011 realitza una nova exposició, en aquest cas a la sala de la Misericòrdia de Palma amb instantànies realitzades en l'últim any tant de jazz com de rock. Aquesta mateixa exposició també es va poder veure a l'Ajuntament de Porreres, durant la Setmana Musical de Porreres i les fotografies de Jazz a Sa Pobla, durant la celebració de la 17ª edició del Festival de Jazz de Sa Pobla.
Al gener de 2012 a la sala Espai Xocolat de Palma, realitza una petita exposició retrospectiva de les 6 edicions del Festival de Jazz de Palma, que amb posterioritat s'ha pogut veure en la sala Espai UFI de Madrid.
En 2013 participa en l'exposició col·lectiva Jazz World Photo, que inclou a 42 fotògrafs de jazz de tot el món i que girarà durant tot l'any per diversos festivals de jazz de Txèquia i Eslovàquia. Realitza exposicions individuals per al Dia Internacional del Jazz en el Palma Arena i en la 2ª edició del Mallorca Smooth Jazz Festival.

Des del 2014 té una exposició permanent a la sala de concerts del Mallorca Smooth Jazz Festival i ha participat en l'exposició internacional del Festival de Jazz de La Laguna (Tenerife).

En 2015 col·labora de nou amb el Dia Internacional del Jazz, en aquesta ocasió en una exposició col·lectiva en el Centre Cultural Sa Nostra.

Ha col·laborat amb la desapareguda revista Jaç i en l'actualitat amb les revistes Enderrock i Ruta 66, amb les pàgines web de TomaJazz, BN Mallorca, Enderrock, Zona de Jazz, La Ganzúa, JazzinMallorca, Fonart, Alternatilla, Notodoesindie, Jazz Voyeur Festival, Un tast de Jazz...i qualque cosa més i amb la premsa local.

A més, ha realitzat fotografies i edició per a portades, llibrets i galetes de diferents àlbums i promocionals d'artistes com Son & The Holy Ghosts, Victor Uris, el serbi Ivan Kovacevic o els britànics The Chameleons.

L’exposició es podrà visitar des del dia 5 fins al 22 de setembre. De dilluns a divendres en horari de 8.00 a 15.00 hores i dijous dia 7 i divendres dia 8 també de 19 a 21 hores.